Baby osteopaat

Baby osteopaatEen baby osteopaat kan u en uw baby helpen bij een grote verscheidenheid aan klachten. Huilt uw baby vaak langdurig, ogenschijnlijk zonder oorzaak? Of heeft uw baby last van darmkrampen? Een breed spectrum aan klachten kan bovendien een dieperliggende oorzaak hebben zoals KISS syndroom. Vaak zijn klachten vrij alledaags, maar kan het tot grotere schade leiden als de oorzaak niet gevonden wordt. Een baby osteopaat kan u daar bij helpen.

 

Bij Kramer Osteopathie wordt altijd gezocht naar de oorzaak van klachten. Elke klacht wordt daarbij vanuit de totaliteit bekeken. Een baby osteopaat als Kramer Osteopathie heeft daarbij extra waarde doordat het vaak lastig is om bij baby’s te achterhalen waar de klacht vandaan komt. Baby’s kunnen immers niet praten. Kramer Osteopathie specialiseert zich onder andere in het herkennen en verhelpen van klachten bij baby’s.

 

Benieuwd wat Kramer Osteopathie als baby osteopaat voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier rechts, of bel naar 029 94 70 003.

 

Osteopaat voor baby

Een Osteopaat voor baby’s is er niet alleen voor baby’s. Ook met kleine kinderen kunt u terecht bij Kramer Osteopathie (en voor uzelf natuurlijk). Zonder het gebruik van apparatuur en medicijnen wordt getracht een goede balans te vinden in het menselijk lichaam, dat bestaat uit drie systemen: het bewegingsapparaat, de organen en de schedel.

 

Voorafgaand aan de behandeling zal bij uw kind of baby eerst een onderzoek gedaan worden. Dat kan op de behandelbank, maar ook gewoon op de schoot van een ouder. Kramer Osteopathie is als baby osteopaat zeer ervaren en uw kind is dan ook in uiterst goede handen.
Benieuwd wat Kramer Osteopathie voor uw baby of kind kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier rechts of bel naar 029 94 70 003. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

 

 

 

 

Klanten vonden ons via: kinder osteopaathuilbaby osteopaat, hernia osteopathie, osteopaat kinderen, osteopaat Purmerend, baby osteopaat, osteopaat Zaandam, osteopaat Alkmaarwat doet een osteopaat en wat is osteopathie.