Ervaringen osteopathie

Benieuwd naar osteopathie ervaringen? Osteopathie is een geneeswijze waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de handen, er komt  geen apparatuur aan te pas. Bij osteopathie gaat men uit van een samenhang tussen drie systemen van het menselijk lichaam: het bewegingsapparaat, de organen en de schedel. De visie van Kramer is dat een lichaam dat in balans is het evenwicht van de verschillende systemen zelf kan bewaren. Bij het overgrote deel van de patiënten zijn de osteopathie ervaringen zeer positief. Benieuwd of osteopathie u van uw klachten af zou kunnen helpen?

 

Ervaringen osteopathie bij Peter Kramer

 

Peter Kramer is al jaren gediplomeerd osteopaat en heeft reeds vele patiënten van pijnklachten af kunnen helpen. De osteopathie behandelingen hebben het doel de beperkte mobiliteit van een patiënt te verbeteren. De ervaringen osteopathie binnen deze praktijk zijn vrijwel allemaal zeer positief over deze vorm van geneeswijze.

Osteopathie kan in alle leeftijdsgroepen toegepast worden. Benieuwd naar meer osteopathie ervaringen? Neem contact op met onze praktijk!

 

Vragen over ervaringen osteopathie?

Heeft u nog vragen over specifieke osteopathie ervaringen? Wij staan u graag uitgebreid te woord! Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 029 94 70 003.