Hernia osteopathie

Heeft u klachten die duiden op een hernia? Hernia osteopathie van Kramer kan de pijn verzachten en uw mobiliteit verbeteren. Osteopathie is een geneeswijze waarbij alleen de handen gebruikt worden: er komt geen apparatuur aan te pas. Benieuwd of hernia osteopathie u kan helpen van uw pijnklachten af te komen?

 

Hernia osteopathie door Kramer

 

Het gaat hier om de hernia van de tussenwervelschijf, meestal in de onderrug en nek. Het is een breukje in de ring van de tussenwervelschijf waar door de zachte inhoud naar buiten stulpt. Deze uitstulping kan drukken op de zenuw die daar langs loopt. De daar bijbehorende klachten hangen af van de mate van de stulping maar hangt ook af van blokkades elders in het lichaam. D.m.v. osteopathie wordt geprobeerd de klachten van uw hernia te verhelpen. Hierbij focussen wij ons als osteopaat op een balans tussen drie systemen: het bewegingsapparaat, de organen en de schedel.

 

Benieuwd of hernia osteopathie een oplossing zou kunnen zijn voor uw problemen? Neem contact op met Peter Kramer voor een uitgebreid antwoord op al uw vragen! Osteopathie kan ook het antwoord zijn op andere klachten niet alleen voor uzelf maar ook voor uw baby of kind.

 

Vragen over hernia osteopathie?

 

Heeft u nog specifieke vragen over hernia osteopathie of algemeen over osteopathie? Peter Kramer staat u graag te woord over de mogelijkheden! Voor een antwoord op al uw vragen omtrent alle soorten osteopathie kunt u contact opnemen met telefoonnummer 029 94 70 003.