Kinderosteopaat

KinderosteopaatBent u op zoek naar een kinderosteopaat? Dan bent u bij Kramer Osteopathie aan het juiste adres. Veel normale klachten bij kinderen hebben een onderliggende oorzaak. Lage rugklachten, obstipatie, aanhoudende hoofdpijn of duizeligheid: allemaal veelvoorkomende klachten die vaak symptomen zijn van een andere, onderliggende oorzaak.

 

Bij Kramer Osteopathie wordt er gezocht naar de oorzaak van die problemen, waarna ze worden behandeld. Daarbij wordt elke klacht vanuit de totaliteit bekeken en behandeld door een integratie van manuele handelingen.

 

Bij Kramer Osteopathie is uw kind in uitstekende handen. Peter Kramer is een ervaren Osteopaat die sinds 1997 zijn eigen praktijk heeft in Purmerend en ook veel werkt als kinderosteopaat. Bovendien is Kramer Osteopathie geregistreerd in het Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO).

 

Bent u benieuwd wat Kramer Osteopathie voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het formulier rechts, of bel naar: 029 94 70 003.

 

 

Osteopaat voor baby

Osteopaat voor babyU kunt Kramer Osteopathie niet alleen inschakelen als kinderosteopaat, maar ook als osteopaat voor baby’s. Bij baby’s zijn veelvoorkomende verschijnselen bijvoorbeeld de voorkeurshouding of reflux. Ook wanneer u een huilbaby heeft kan osteopathie helpen. Baby’s bieden een extra uitdaging, doordat zij niet kunnen praten. Daardoor is het vaak lastig om te achterhalen wat de baby dwars zit en al helemaal om te achterhalen wat daar de oorzaak van is.

 

Voorafgaand aan de behandeling zal bij uw baby onderzoek worden gedaan. Dat kan op de behandeltafel, maar ook gewoon bij een ouder op schoot. In de behandeling wordt vervolgens, zonder het gebruik van apparatuur, getracht een goede balans te vinden in het menselijk lichaam, welke bestaat uit 3 systemen: het bewegingsapparaat, de organen en de schedel.

 

Bent u benieuwd naar wat Kramer Osteopathie voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het formulier rechts of bel naar 029 94 70 003.

 

 

 

 

 

Klanten vonden ons via: huilbaby osteopaat, wat doet een osteopaat, hernia osteopathie, osteopaat kinderen, osteopaat Purmerend, baby osteopaat, osteopaat Zaandam, osteopaat Alkmaarwat is een osteopaat en wat is osteopathie.