NRO osteopathie

Kramer Osteopathie is vanaf 2000 geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (N.R.O).

Patiënten moeten erop kunnen vertrouwen dat zij in goede handen zijn. Osteopaten die geregistreerd zijn bij het NRO Osteopathie voldoen aan alle kwaliteitseisen die de stichting stelt. Denk aan het volgen van een studie aan een erkend opleidingsinstituut, verplichte nascholing en het naleven van de reglementen van het Beroepscompetentieprofiel. Kramer osteopathie behandelt volgens NRO osteopathie.

 

Hernia osteopathie

Kramer Osteopathie biedt ook osteopathie behandelingen bij hernia. De hernia osteopathie behandeling zal in behandeling genomen worden door Peter Kramer die meer dan 16 jaar ervaring heeft in het vak. Dankzij de NRO Osteopathie kwalificering bent u verzekerd van een osteopaat met veel kennis. Peter Kramer zal u door middel van hernia osteopathie van verschillende hernia symptomen kunnen afhelpen.

 

Osteopaat Volendam

De praktijk van Kramer Osteopathie is gevestigd in Purmerend. Kramer Osteopathie is een begrip in de regio en kan ook de osteopaat zijn voor inwoners van de omliggende gemeenten zoals Middenbeemster, Edam, Volendam en Monnickendam. Binnen een half uur bent u bij de praktijk.

 

Hernia klachten of vragen over NRO osteopathie?

Heeft u last van hernia klachten of heeft u vragen over NRO osteopathie? Neem contact op voor meer informatie. Peter Kramer staat u graag telefonisch te woord. Vrijwel al uw vragen wat betreft NRO osteopathie of hernia behandeling kan hij beantwoorden. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 029 94 70 003.