Osteopaat kinderen

3Osteopaat kinderen

Wanneer u op zoek bent naar een osteopaat voor kinderen, heeft u de juiste osteopaat gevonden. Peter Kramer Osteopathie heeft namelijk ruim 18 jaar ervaring in het vak en heeft veel kinderen van klachten af geholpen.

Een osteopaat voor kinderen kan veel klachten verhelpen. De eerste keer dat u langskomt worden er veel vragen gesteld over de klacht, maar ook over de leefgewoonten en geschiedenis. Hierdoor kan er concreet worden ingegaan op de specifieke klacht en kan er naar een oplossing worden gewerkt. Peter Kramer weet als osteopaat voor kinderen met zijn ervaring exact wat er nodig is om uw kind op zijn/haar gemak te stellen en besteedt hier dan ook veel tijd en energie aan.

Peter Kramer osteopaat voor kinderen gaat zonder het gebruik van apparatuur aan de slag om een goede balans te vinden in drie systemen van het menselijk lichaam: het bewegingsapparaat, de organen en de schedel. Door middel van een vooronderzoek kan er besproken worden wat de volgende stappen worden. Er wordt wanneer u wenst een behandelplan opgesteld om uw kind zo van zijn/haar klachten af te helpen.

Persoonlijk contact
 
 
 

Osteopaat darmen

Heeft u last van buikpijn? Dan kan het zijn dat u last heeft van uw darmen. Wanneer u last heeft van een zeurende of krampende buikpijn tijdens of na het eten, een voelbare darmbeweging, een opgeblazen gevoel, diarree, minder eetlust, of andere klachten. Het kan zijn dat u al bij de huisarts bent geweest, maar geen aantoonbare lichamelijke afwijkingen kan vaststellen, dan kunt u eens denken aan een osteopaat voor uw darmen.

Een osteopaat voor uw darmen kan u van uw vervelende buikklachten afhelpen. Peter Kramer is gespecialiseerd in het ontdekken van de klacht en kijkt samen met u naar een behandelplan wat er uiteindelijk voor zorgt dat u geen last meer heeft van uw klachten.

Peter kramer heeft een diploma van het R.S.K. en F.I.C.O (Flanders International College of Osteopathy) en is lid van het NRO osteopathie en heeft de titel D.O. – M.R.O.

Voor meer informatie over een osteopaat voor de darmen, kunt u contact opnemen. Kramer Osteopathie staat graag voor u klaar om u te informeren en te adviseren.
Voor het direct maken van een afspraak voor onze osteopaat kinderen of osteopaat darmen kunt u tevens contact opnemen. Kramer Osteopathie helpt u graag van uw klacht af!
Afspraak maken