Osteopaat Purmerend

2

Osteopaat Purmerend

Wanneer u op zoek bent naar een osteopaat in Purmerend, dan bent u bij Peter Kramer Osteopathie aan het juiste adres. Peter Kramer heeft namelijk jarenlange ervaring, kennis en verstaat zijn vak.

Alles in uw lichaam beweegt. Om zonder klachten de dag door te kunnen komen is het belangrijk dat er een goede bewegelijkheid is. De osteopaat is dé specialist in het herkennen van punten die niet goed genoeg meer bewegelijk zijn. Dit kan voorkomen in de organen, spieren, gewrichten, bindweefsels, zenuwen en wervels. Wanneer het lichaam niet goed meer beweegt, dan kan het voorkomen dat er klachten ontstaan.

Peter Kramer gaat graag samen met u op zoek naar de oorzaak van de klacht en doet er alles aan om uw klacht te verminderen of zelfs op te lossen. Als osteopaat in Purmerend heeft Peter Kramer al heel veel mensen met een blij gezicht de deur uit geholpen.

Persoonlijk contact
 
 

Peter Kramer Osteopathie in Purmerend

Peter Kramer Osteopathie in Purmerend opende op 1 februari 1997 haar deuren. Peter Kramer beschikt over een diploma van het R.S.K en F.I.C.O (Flanders International College of Osteopathy) en is lid van het NRO Osteopathie en heeft de titel D.O. – M.R.O.

Ervaring en deskundigheid zijn dan ook de kernwoorden van Peter Kramer Osteopathie in Purmerend. Wanneer u klachten heeft over uw lichaam kunt u bij hem terecht. Neem een kijkje bij de te behandelen klachten door Peter Kramer.

Informatie Osteopaat Purmerend

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen. Peter Kramer staan graag voor u klaar om u van uw klacht af te helpen. Samen met u gaat hij op zoek naar de klacht en komt hij met passende oplossingen.

Wanneer u graag meer informatie wilt over onze osteopaat in Purmerend, dan kun u vrijblijvend contact opnemen. Peter Kramer Osteopathie staat graag voor u klaar om u te informeren en te adviseren.

Afspraak maken