Peter Kramer en praktijk

Mijn praktijk voor osteopathie is gestart op 1 februari 1997 na het behalen van het diploma in de osteopathie (D.O.) .Vanaf 2000 ben ik geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie,  de N.R.O.  De praktijk heeft een eigen opgang, hal, wachtkamer, keuken en twee behandelruimtes.

 

1
2
3

 

Voordien was ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik heb voor de osteopathie gekozen omdat de integratie van het bewegingsapparaat, het orgaanstelsel, de schedel en het zenuwstelsel een belangrijk uitgangspunt is.

Tijdens m’n studie was ik direct gefascineerd door de mogelijke interacties. Het is een geneeswijze die mij erg boeit. Ik heb de ervaring dat de resultaten bij het behandelen van m’n patiënten goed zijn. Over het algemeen is het aantal benodigde behandelingen gering en te overzien.

Sinds februari 1997 heb ik de praktijk voor osteopathie aan Moerasvaren 68 te Purmerend. Het voldoet aan de voorwaarden van de N.R.O.