Wat doet een osteopaat

Wat doet een osteopaatBent u nog niet bekend met osteopathie en maar wilt u meer weten over de werkwijze en de methodiek achter osteopathie? Dan bent u bij Kramer Osteopathie aan het juiste adres. Ik vertel u op mijn website graag wat meer over mijn werk. Want wat doet een osteopaat nu eigenlijk?

 

Zelf ben ik begonnen als fysiotherapeut, een fenomeen dat bij iedereen wel bekend is. Ik ben verder gegaan als osteopaat vanwege de integratie van het bewegingsapparaat, het orgaanstelsel en de schedel wat bij osteopathie een belangrijk uitgangspunt is.

 

Osteopathie is een geneeswijze die alleen met de handen wordt uitgevoerd en waarbij geen apparatuur wordt gebruikt. Wanneer er een disbalans is tussen de drie bovengenoemde systemen neemt het herstelvermogen van het lichaam af, waardoor klachten van uiteenlopende aard kunnen verschijnen. Een disbalans kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld stress, een trauma of slechte voeding. De osteopaat richt zich erop om de drie systemen weer in balans te brengen en zo het herstelvermogen van het lichaam te bevorderen waardoor de klachten afnemen.

 

Heeft u zelf klachten? Wellicht dat Kramer Osteopathie u daarbij kan helpen. Neem geheel vrijblijvend contact op via het formulier rechts, of bel 029 94 70 003.

 

 

Wat is een osteopaat voor baby’s?

Wat is een osteopaatEen osteopaat is er niet alleen voor volwassen. Ook wanneer u een baby heeft met klachten kan een osteopaat uitkomst bieden. Kramer Osteopathie heeft jarenlange ervaring in het behandelen van baby’s met reflux, voorkeurshouding of baby’s die aanhoudend huilen. Benieuwd geworden naar wat Kramer Osteopathie voor u of voor uw baby/kind kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dat kan via het formulier rechts, of door te bellen naar 029 94 70 003. Ik beantwoord graag al uw vragen.

 

 

 

 

 

 

Klanten vonden ons via: huilbaby osteopaat, hernia osteopathie, osteopaat kinderen, osteopaat Purmerend, baby osteopaat, osteopaat Zaandam, osteopaat Alkmaarwat is een osteopaat en wat is osteopathie.