Peter Kramer en praktijk

Tijdens m’n studie was ik direct gefascineerd door de mogelijke interacties. Osteopathie is een geneeswijze die mij erg boeit.

Peter Kramer

Voordien was ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik heb voor de osteopathie gekozen omdat de integratie van het bewegingsapparaat, het orgaanstelsel, de schedel en het zenuwstelsel een belangrijk uitgangspunt is.

Tijdens m’n studie was ik direct gefascineerd door de mogelijke interacties. Het is een geneeswijze die mij erg boeit. Ik heb de ervaring dat de resultaten bij het behandelen van m’n patiënten goed zijn. Over het algemeen is het aantal benodigde behandelingen gering en te overzien.

Sinds februari 1997 heb ik de praktijk voor osteopathie aan Moerasvaren 68 te Purmerend. Het voldoet aan de voorwaarden van de N.R.O.

Maak nu een afspraak

Social Media

Bedrijfsgegevens

Moerasvaren 68
1441 SR Purmerend
029 94 70 003
Info@kramerosteopathie.nl
K.v.K nummer: 37147677

Peter Kramer logo

Privacy statement

Copyright © 2017 Peter Kramer

Klanten vonden mij via