Tarieven

Bekijk als of u in aanmerking komt voor de vergoedings regeling.

Eerste consult

€ 100,-

Vervolg consult

€ 95,-

Kort consult

€ 75,-

Aangepaste tarieven zijn bespreekbaar. De betaling dient direct na de behandeling per pin of contant te geschieden. De nota wordt meegegeven. Deze moet uzelf declareren bij de ziektekostenverzekering. U komt alleen in aanmerking voor vergoeding indien u aanvullend bent verzekerd.

Vergoeding osteopathie

Ontvang ik een osteopathie vergoeding? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van uw osteopaat en zorgverzekering. 

Wanneer de osteopaat ingeschreven staat in één van de officiële registers van osteopaten kunnen de behandelingen vergoed worden. Peter Kramer Osteopathie staat ingeschreven bij het Nederlands Register voor Osteopathie (N.R.O.). Naast deze voorwaarde voor osteopathie vergoeding is het belangrijk dat u een aanvullende zorgverzekering heeft.

Aanvullende verzekering

Vanuit de basisverzekering wordt er geen vergoeding osteopathie gegeven. Om een vergoeding osteopathie te krijgen moet u een aanvullende ziektekostenverzekering hebben. Voor vergoeding van de nota osteopathie is in principe geen verwijsbrief van de arts nodig.

Hoeveel u kan declareren is afhankelijk van de door u afgesloten aanvullende polis. De osteopathie vergoeding kan tussen verzekeringen veel verschillen. 

Het eigen risico geld alleen voor bepaalde kosten uit de basisverzekering.

*U wordt doorgestuurd naar een ander tabblad.

Advies

Onderzoek de aanvullende ziektekostenverzekeringen. Er is verschil in de uit te keren vergoeding osteopathie. De basisverzekering en de aanvullende verzekering kunnen afzonderlijk bij verschillende verzekeraars afgesloten worden. Voor de hoogste osteopathie vergoeding doet u van tevoren uitgebreid onderzoek. Dit kan u veel geld schelen.