Tarieven
 

Bekijk als of u in aanmerking komt voor de vergoedings regeling.

Eerste consult

€100

circa 1 uur

Vervolgconsulten

€85

circa 50 mins

Kortconsult

€60

circa 40 mins

Aangepaste tarieven zijn bespreekbaar. De betaling dient direct na de behandeling per pin of contant te geschieden. De nota wordt meegegeven. Deze moet uzelf declareren bij de ziektekostenverzekering. U komt alleen in aanmerking voor vergoeding indien u aanvullend bent verzekerd.

Vergoeding osteopathie

Ontvang ik een osteopathie vergoeding? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van uw osteopaat en zorgverzekering. De osteopathie behandelingen kunnen hoog uitvallen. Het is dan ook fijn dat u in sommige gevallen kans maakt op een osteopathie vergoeding.

Wanneer de osteopathie ingeschreven staat in één van de officiële registers van osteopaten kunnen de behandelingen vergoed worden. Kramer Osteopathie staat ingeschreven bij het Nederlands Register voor Osteopathie (N.R.O.). Naast deze voorwaarde voor osteopathie vergoeding is het belangrijk dat u een aanvullende zorgverzekering heeft.

Aanvullende verzekering

Vanuit de basisverzekering wordt er geen vergoeding osteopathie gegeven. Om een vergoeding osteopathie te krijgen moet u een aanvullende ziektekostenverzekering hebben. Voor vergoeding van de nota osteopathie is in principe geen verwijsbrief van de arts nodig.

Hoeveel u kan declareren is afhankelijk van de door u afgesloten aanvullende polis. De osteopathie vergoeding kan tussen verzekeringen veel verschillen. 

Het eigen risico geld alleen voor bepaalde kosten uit de basisverzekering.

*U wordt doorgestuurd naar een ander tabblad.

Advies

Onderzoek de aanvullende ziektekostenverzekeringen. Er is verschil in de uit te keren vergoeding osteopathie. De basisverzekering en de aanvullende verzekering kunnen afzonderlijk bij verschillende verzekeraars afgesloten worden. Voor de hoogste osteopathie vergoeding doet u van tevoren uitgebreid onderzoek. Dit kan u veel geld schelen.

Maak nu een afspraak

Social Media

Bedrijfsgegevens

Moerasvaren 68
1441 SR Purmerend
029 94 70 003
Info@kramerosteopathie.nl
K.v.K nummer: 37147677

Peter Kramer logo

Copyright © 2017 Peter Kramer

Klanten vonden mij via